Installatiebedrijf nabij Lelystad

Als installatiebedrijf nabij Lelystad hechten wij veel waarde aan een hoge kwaliteit en een
goede service. Wij gaan vakkundig en efficiënt te werk. Daarnaast voorzien wij u van een persoonlijk advies met betrekking tot installatiewerk. Wij luisteren naar uw wensen en gaan op zoek naar de best passende oplossingen. U kunt bij ons onder andere terecht voor het installeren van een cv, installatie van een zonneboiler en installaties met betrekking tot water en riool. Wij zijn een professioneel en klantgericht installatiebedrijf, gevestigd nabij Lelystad.

Bouwkundig onderhoud

Naast installatiewerk kunt u bij ons installatiebedrijf nabij Lelystad terecht voor bouwkundig onderhoud. Hierbij kunt u denken aan vernieuwingswerkzaamheden aan zinken goten. Daarnaast kunt u denken aan het repareren, het herstellen, het renoveren of vervangen van dakbedekkingen. Vooral bij platte daken is het belangrijk dat deze regelmatig worden gecontroleerd door een vakman en waar nodig worden hersteld of vervangen. Wanneer u uw dakbedekkingen door ons laat vervangen, kunnen uiteraard meteen zonnecollectoren worden aangelegd. Voorafgaande aan bouwkundig onderhoud vindt een gesprek plaats met een van de medewerkers van ons installatiebedrijf waarin alle mogelijkheden en het plan van aanpak worden besproken.

Installatiebedrijf LelystadLaat u persoonlijk adviseren

U kunt u persoonlijk laten adviseren door verschillende specialisten van ons installatiebedrijf nabij Lelystad. In een persoonlijk gesprek nemen wij uw mogelijkheden met u door. Daarnaast beantwoorden wij al u vragen en staan we open voor uw eigen ideeën en wensen. U kunt een afspraak met een van onze specialisten maken door te bellen naar 0321- 321413 of door het contactformulier op onze website in te vullen.

   Contact  Offerte