Installatiebedrijf in Dronten

Maak kennis met Combiforte! Wij zijn een installatiebedrijf uit Dronten. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopend installatiewerk en bouwkundig onderhoud. Daarnaast adviseren wij u graag over diverse installatiewerken. Hierbij kunt u denken aan advies over het wel of niet aanschaffen van een nieuwe cv-ketel. U kunt bij ons terecht voor de volgende installatiewerken en bouwkundig onderhoud: cv installatie, water en riool, zonneboilers, zonnecollectoren, zinkwerken, dakbedekkingen, mechanische ventilatiesystemen en elektrische installaties.

Zonneboilers

Als installatiebedrijf uit Dronten beschikken wij over verschillende zonneboilers. Een zonneboiler gebruikt zonne-energie om uw water te verwarmen. Dit water is geschikt voor koken en douchen. Een zonneboiler van ons installatiebedrijf uit Dronten bestaat uit een zonnecollector, voorraadvat en een na verwarmer. De zonnecollector vangt de zonne-energie op en is aangesloten op het voorraadvat. In het voorraadvat zit leidingwater dat wordt opgewarmd door de zonnecollector. De ketel van de na verwarmer zorgt er voor dat het water altijd voldoende warm is. Dankzij een zonneboiler kunt u flink bezuinigen op uw energiekosten.

Advies op maat

Als installatiebedrijf uit Dronten hebben wij veel ervaring met installatiewerk en bouwkundig onderhoud. Al onze diensten zijn van hoge kwaliteit. Dankzij onze ervaring kunnen wij u gemakkelijk voorzien van een advies op maat. Wij kijken welke mogelijkheden het beste bij uw situatie passen en bespreken deze met u. Hierdoor kunt u een weloverwogen keuze maken met betrekking tot installatiewerk en bouwkundig onderhoud.

Installatiebedrijf DrontenContact opnemen

U kunt gemakkelijk contact opnemen met ons installatiebedrijf uit Dronten. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0321- 321413. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs om alles met u door te nemen en uw vragen te beantwoorden.

   Contact  Offerte