Aannemer nabij Lelystad

Als aannemer nabij Lelystad hechten wij veel waarden aan u eigen wensen en ideeën. Voorafgaande aan elk bouwproject gaan wij meerdere keren met u rond te tafel zitten om alles uitgebreid met u te bespreken. Door middel van bouwtekeningen helpen wij u uw ideeën en wensen te visualiseren. U kunt bij ons terecht voor onder andere renovaties en nieuwbouw.

Badkamerrenovaties

Een badkamer is een van de belangrijkste kamers in een huis. Na een drukke werkdag kunt u heerlijk ontspannen onder een warme douche of in een warm bad. Het is niet alleen belangrijk dat het sanitair goed functioneert in uw badkamer. Een badkamer moet u ook een goed, rustig en ontspannen gevoel geven. Een verouderde badkamer draagt hier niet aan bij. Daarom kunt u bij de aannemer nabij Lelystad terecht voor badkamerrenovaties. Wij kunnen uw badkamer al vanaf €7,295 voor u renoveren. Dit is inclusief het slopen van oud sanitair, het aanbrengen van wandtegels en vloertegels en het afvoeren van afval. Voor meer informatie kunt u contact opnemen!

 Aannemer LelystadNeem contact met ons op

Heeft u vragen over onder andere badkamerrenovaties of een uitbouw? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wilt u uw ideeën verder uitwerken? Neem dan contact met ons op via 0321- 321413. Voor het maken van een afspraak kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. De aannemer komt graag bij u langs in Lelystad of omstreken om al u vragen te beantwoorden en u verder te helpen.

   Contact  Offerte