Nieuwbouw in Dronten

Met nieuwbouw in Dronten worden nieuw gebouwde huizen bedoeld. Deze nieuwe huizen worden veelal op lege grondstukken gebouwd. Voordat u begint met oriënteren voor nieuwbouw in Dronten is het belangrijk stil te staan bij uw budget. Wanneer u uw budget heeft vastgesteld is het belangrijk om uw wensen vast te stellen. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen met ons bespreken. Zodra alle zaken zijn besproken en u uw keuze heeft gemaakt, wordt de aannemingsovereenkomst opgesteld. Hierin worden onder andere de bouwtijd en ontbindende voorwaarden vastgelegd. Binnen drie maanden na het tekenen van de aannemingsovereenkomst gaat de bouw van start.

De voordelen van nieuwbouw in Dronten

Laat u een nieuwbouw woning bouwen, dan kunt u zorgeloos wonen. Alles in uw huis is nieuw en hierdoor hoeft u nergens naar om te kijken. De eerste jaren heeft u vrijwel geen onderhoudskosten. Nieuwbouw huizen zijn een stuk veiliger, omdat zij moeten voldoen aan de veiligheidseisen van de politie en brandweer. Een nieuwbouw huis is vele malen zuiniger en heeft standaard energielabel A. Daarnaast worden voor nieuwbouw huizen duurzame en milieuvriendelijke materialen gebruikt.

Nieuwbouw DrontenHeeft u interesse in nieuwbouw in Dronten?

Heeft u interesse in een nieuwbouw huis in Dronten of omstreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek luisteren wij graag naar uw wensen en ideeën. Daarnaast bespreken we hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw wensen en ideeën. Heeft u nog geen idee hoe uw huis er uit komt te zien? Geen nood! Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door. U kunt ons telefonisch bereiken via 0321- 321413.

   Contact  Offerte