Bouwbedrijf nabij Lelystad

Wij zijn een vakkundig bouwbedrijf uit de omgeving Lelystad met veel ervaring. In de loop der jaren hebben wij uiteenlopende bouwprojecten uitgevoerd. Hierdoor hebben wij een uitgebreid specialisme. Dit betekent dat u voor uiteenlopende zaken bij ons terecht kunt. Hierbij kunt u denken installatiewerkzaamheden, verbouwwerkzaamheden, nieuwbouw en renovatie. Als bouwbedrijf nabij Lelystad vinden wij het belangrijk goed naar onze klanten te luisteren. Wat zijn uw ideeën en wensen? Waar hecht u veel waarde aan? Door aandachtig naar u te luisteren, kunnen wij uw droomhuis realiseren.

Ontdek de mogelijkheden

Nieuwbouw is een van de specialismen van ons bouwbedrijf nabij Lelystad. Nieuwbouw stelt u in staat om een woning naar uw wensen te bouwen. Zo kunt u van uw huis echt een thuis maken. Voorafgaande aan de bouw van uw droomhuis zullen meerdere gesprekken plaatsvinden. Al uw wensen zullen tijdens deze gesprekken aan bod komen. Wij vinden het immers belangrijk dat al onze werkzaamheden aan uw wensen voldoen. Nadat alle afspraken met betrekking tot de bouw van uw huis zijn gemaakt, worden de afspraken vastgelegd in een aannemingsovereenkomst. Eén van de belangrijkste onderdelen van deze overeenkomst zijn de mogelijkheden van meer- en minderwerk. Extra wensen worden in de overeenkomst opgenomen onder ‘meerwerk’. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer kaal oplaten leveren, dan wordt dit in de overeenkomst opgenomen onder ‘minder werk’.

 Bouwbedrijf LelystadPassend advies

Als bouwbedrijf nabij Lelystad vinden wij het belangrijk om van uw nieuwbouw huis uw droomhuis te maken. Wij snappen dat u misschien niet veel kennis van het bouwen van huizen heeft. Daarom voorzien wij u graag van een passend advies. U kunt vervolgens gemakkelijker besluiten welke bouwmogelijkheden het beste aansluiten op uw wensen. Wilt u uw wensen en ideeën met ons bouwbedrijf bespreken? Bel dan geheel vrijblijvend naar 0321- 321413.

 

   Contact  Offerte